Η επιχειρηματική μας Δραστηριότητα

Στην εταιρεία «Στρουγκάτο» δραστηριοποιούμαστε στο χώρο εμπορίου τροφοδοσίας ειδών διατροφής προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από το 1992. Έχουμε αφοσιωθεί στο χώρο της εστίασης και έχουμε αφιερωθεί στη συνεχή διεύρυνηση της γνώσης του αντικειμένου και των προϊόντων για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Αξιοποιούμε την πολυετή μας εμπειρία και την ευρεία γνώση των προϊόντων μας για να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Οι προσωπικές σχέσεις εμπιστοσύνης είναι βάση της δραστηριότητάς μας και έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

Για τον επαγγελματία έχουμε τη λύση! - Άμεση Εξυπηρέτηση, Ανταγωνιστικές Τιμές, Σταθερή Ποιότητα, Ευρύ Φάσμα Προϊόντων - 

Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε ένα μεγάλο φάσμα επιχειρήσεων όπως καταστήματα, ξενοδοχεία, mini-market, εστιατόρια, ψητοπωλεία, ταβέρνες, εστιατόρια και γενικότερα όλο τον κόσμο της μαζικής εστίασης, εφοδιάζοντας μικρές και μεγάλες εταιρείες του χώρου.

Στρουγκάτο | Μαρκόπουλος - ΕγκαταστάσειςΣτρουγκάτο | Μαρκόπουλος - Εγκαταστάσεις

Η συνεργασία μας με αξιόπιστες και μεγάλου βεληνεκούς εταιρείες και η επένδυση σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία μας δίνουν τη δυνατότητα σταθερής και άμεση διάθεσης καθώς και ταχύτατης παράδοσης των προϊόντων. Διαθέτουμε ένα μεγάλο αριθμό κωδικών, προϊόντα τα οποία είναι ποιοτικά ελεγμένα και εγγυημένα, τηρώντας αυστηρά τις προδιαγραφές που ορίζει η εθνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία εφαρμόζοντας το σύστημα HACCP που διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων μας από τον παραγωγό μέχρι την επιχείρησή σας σε όλα τα στάδια.

Φέρνοντας τις βέλτιστες λύσεις στις ανάγκες της αγοράς προχωρήσαμε στη δημιουργία μιας σειράς ειδικά επιλεγμένων προϊόντων, παρασκευασμένα, τυποποιημένα και συσκευασμένα για την Μαρκόπουλος - Στρουγκάτο. 

Iso logo
Η εταιρεία πιστοποιείται με ISO 22000