Μουστάρδα
Η μουστάρδα χρησιμοποιείται ευρέως ως συμπλήρωμα και ενισχυτικό γεύσης στο κρέας, ειδικότερα στα λουκάνικα και σε σαλάτες. Επίσης στο σουβλάκι, σε σάντουιτς, τοστ και χοτ-ντογκ. Τέλος χρησιμοποιείται στην παρασκευή του μίγματος των μπιφτεκιών, κατά τη διάρκεια ψησίματος πατατών στο φούρνο και ως μαρινάδα κρεάτος όλων των ειδών.
Διαθέτουμε δύο ετικέτες μουστάρδας, την Στρουγκάτο Premium και την στρουγκάτο Gold, ιδανικές για χρήση σε εστιατόρια, ψησταριές, αλυσίδες catering και άλλες επιχειρήσεις εστίασης. Η συσκευασία είναι σε δύο τεμάχια των 4,5 κιλών.
Κατηγορία Προϊόντων